Menu Luk
Annuller,
Tilføj min bil Tilføj min bil
!
Identificer dit køretøj for et valg af kompatible dele
Kun i dag

Bremsning

Bremsedele hos Mister-Auto

Bremser er knapt så glamourøse, men om ikke andet en vigtig del af dit køretøj. Af denne årsag er det afgørende at holde dem ordentligt i stand, så du undgår ulykker eller store mekanikerregninger.

Men, som altid, er der sund fornuft i at bruge en troværdig leverandør, når du køber reservedele til din bil. Hos Mister-Auto er vi altid lagerførende inden for en lang række af bilreservedele og tilbehør til priser, der er langt under udsalgsprisen. Dette er en af grundende til, at vi er det bedste sted at købe bremser, herunder bremseskiver og bremsevæske, online.

Betydningen af bremser og korrekt vedligeholdelse

Det siger sig selv, at bremserne er blandt de vigtigste dele i hele din bil. Deres evne til at stoppe fremdriften sikkert og med en hurtig bevægelse kan være et spørgsmål om liv eller død på vejen. Alligevel kan mange bilister finde på at forsømme dette altafgørende aspekt af deres biler, hvilket i sidste ende kan føre til en alvorlig ulykke - eller i det mindste en meget dyr regning fra din mekaniker. Men hvordan virker vores bremser egentlig? Det er ikke en specielt kompliceret proces. Et hydraulisk system fyldt med bremsevæske aktiverer et par klodser, der slår ned på bremseskiverne. Friktionen mellem disse to komponenter er det, der stopper bilen. Klodserne selv skal vedligeholdes og om nødvendigt udskiftes, og andre komponenter, herunder skiverne, kan også blive beskadiget. Desuden er det muligt for bremsevæsken at fordampe og komprimere, hvis dine bremser overophedes, hvilket kan kompromittere korrekt funktion af dit bremsesystem. Ovenstående gør sig også gældende, hvis du i stedet for skivebremser har tromlebremser i din bil.

Hvornår skal jeg kontrollere mine bremser?

Der er mange måder at finde ud af, om dine bremser har behov for vedligeholdelse. Det er naturligvis en god idé at være opmærksom, når din bremselampe lyser, men det er ikke altid en helt pålidelig løsning. Der er en række andre indikatorer: Eksempelvis at det tager længere tid end normalt at standse, eller at der opstår skingre lyde under nedbremsning. Selv hvis du ikke har bemærket nogen af de ovennævnte advarselstegn, er periodisk revision af dine bremser altså stadig nødvendig for at sikre, at tingene kører som smurt.

At udskifte bremseklodser er en rutinopgave, og det derfor hellere gøres før, end senere. Det er enkelt at købe bremseklodser online hos Mister-Auto, og hvis du sørger for at skifte dem ofte, vil slidtagen på dine bremseskiver være væsentligt mindre.

Sådan holdes dine bremser i topform

For at holde dine bremser ved lige skal du sørge for at praktisere sikker kørsel og undgå hårde opbremsninger samt at køre på bremserne, når du kan. Så er du allerede godt på vej til at forlænge deres levetid. Overbelast ikke dit køretøj unødigt, og tryk ikke bremserne for hårdt i, når du standser op. Hold også øje med niveauet af bremsevæske. I øvrigt, hvis du bemærker, at væsken har fået en mælkeagtig farve, ved du, at den er blevet forurenet, og så skal den udskiftes. Du kan også inspicere dine bremseklodser og -skiver. Det kan du gøre ved at fjerne dækket og tjekke, om bremseklodserne viser tegn på slid. Når det bliver tid til at udskifte enten bremseklodser eller -skiver, så sørg for at vælge den bedste kvalitet, du har råd til. Mister-Auto er et fantastisk sted at finde kvalitetsdele til dit bremsesystem, og de tilbyder alle de bedste mærker med hurtig levering samt markedets bedste priser.

På baggrund af vores gode samarbejdsaftaler med leverandørerne, har vi mulighed for at tilbyde væsentlige rabatter, hvor du sparer helt op til 60 % af den vejl. Udsalgspris. Husk derfor altid at tjekke Mister-Auto, inden du køber reservedele eller biltilbehør.

Tag et kig i kataloget, og du vil nemt finde de bremsedele, du har brug for - skræddersyede nøjagtigt til netop din bils mærke og model.

Sortere
Tekniske egenskaber
Produktkriterier
BOLK
Brake Fluid BOLK - BOL-I120175

Brake Fluid
BOLK -
Ref.: BOL-I120175

10 anmeldelser
BOSCH
Brake Fluid BOSCH - 1 987 479 107

Brake Fluid
BOSCH -
Ref.: 1 987 479 107 / BF034

10 anmeldelser
ATE
Brake Fluid ATE - 03.9901-6202.2

Brake Fluid
ATE -
Ref.: 03.9901-6202.2

1 anmeldelser
BOLK
Brake Fluid 1 Liter BOLK - BOL-M120002

Brake Fluid 1 Liter
BOLK -
Ref.: BOL-M120002

6 anmeldelser
A.B.S.
DOT 3 Brake Fluid - 1 Liter A.B.S. - 7504

DOT 3 Brake Fluid - 1 Liter
A.B.S. -
Ref.: 7504

TRW
Brake Fluid TRW - PFM205

Brake Fluid
TRW -
Ref.: PFM205

ATE
DOT 5.1 Brake Fluid - 1 Liter ATE - 03.9901-6602.2

DOT 5.1 Brake Fluid - 1 Liter
ATE -
Ref.: 03.9901-6602.2

BOSCH
Brake Fluid BOSCH - 1 987 479 113

Brake Fluid
BOSCH -
Ref.: 1 987 479 113

5 anmeldelser
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0