Menu Luk
Annuller,
Tilføj min bil Tilføj min bil
!
Identificer dit køretøj for et valg af kompatible dele
Til og med søndag

Bremseskive for

Lær om bremseskiver hos Mister-Auto

Bremseskiverne er en af komponenterne i dit skivebremser, og for din egen sikkerheds skyld, er det vigtigt, at de altid virker upåklageligt.

Skivebremser er branchens standard og findes i næsten alle moderne køretøjer grundet deres evne til at standse fremdrift. Det er vigtigt at være opmærksom på dine bremseskiver, da de vil slides ned over tid. Lad os tage et kig på, hvornår de skal kontrolleres, og hvordan man kan vide, om en udskiftning er nødvendig.

Hvordan man korrekt vedligeholder sine skivebremser

Af indlysende grunde går et sundt bremsesystem hånd i hånd med køresikkerhed. Mange mennesker ved godt, at de periodisk bør udskifte bremsevæske og -klodser, men det er mere end en god idé også at huske på selve bremseskiverne. Skivebremser blev opfundet i 1902 og er branchens standard, hvorfor de findes i næsten alle køretøjer på vejene i dag. Dine bremseskiver - også kaldet "rotorer" - er den del, som dine bremseklodser slår ned på, når bremserne aktiveres, og det er friktionen mellem disse to komponenter, der får din bil til at standse op. Af denne grund er ordentlig vedligeholdelse af og opmærksomhed på dine bremseskiver et utroligt vigtigt aspekt af plejen af hele dit bremsesystem.

Hvor ofte skal du udskifte bremseskiver?

Det er meget forskelligt, hvad der er det perfekte tidspunkt at udskifte, og hvornår du bør tjekke dine bremseskiver, men omkring hver 15.000 kilometer er en god tommelfingerregel. Selvfølgelig skal du ikke vente til den tid, hvis du bemærker nogen form for mærkelig opførsel fra dine bremsers side, eller hvis du oplever en forsinkelse i den tid, det tager for bremserne at fungere. Andre kritiske advarselstegn omfatter skæv bremsning, en flagrende pedal og hvinende lyde fra bremserne. Bremseskiver er uundgåeligt designet til at være engangsartikler, så lad være med at prøve at få dem til at holde længere, end de burde. Det er en god idé at udnytte en udskiftning af bremseklodserne til også at tage et kig på bremseskiverne. Når du gør det, så hold øje med ujævne overflader, revner eller buler. Det er et klart tegn på, at de ikke er i god stand og kræver opmærksomhed, men slitage kan undgås i første omgang med korrekt vedligeholdelse af dine bremseklodser. Hvis du er i tvivl, er det altid bedst at spørge en certificeret mekaniker, der kan informere dig om den nøjagtige tykkelse på dine bremseskiver, og hvorvidt de skal udskiftes eller ej.

Når det bliver tid til en udskiftning

Det er ikke altid nødvendigt at købe nye bremseskiver, selvom de er blevet beskadigede. Det er ofte muligt at dreje eller flytte på bremseskiverne, hvilket generelt er en billigere reparation, selv om mange nye, billige bremseskiver er tilgængelige. I tilfælde af at det er nødvendigt at udskifte dine bremseskiver, så skal du sørge for at investere i den bedste kvalitet, du kan få til at passe i dit budget. Mister-Auto er et fantastisk sted at købe autodele, herunder alt hvad du skal bruge til dine bremser, online og på ét sted. Vi har over 300.000 varenumre på lager, og vi er altid lagerførende til netop dit bilmærke og model.

Med et direkte samarbejde med leverandørerne er vi i stand til at tilbyde den højeste kvalitet til de bedste priser på markedet. Ofte kan du spare op til 60% af den vejledende udsalgspris, og Mister-Auto er derfor altid et besøg værd, inden du køber biltilbehør og reservedele. Du kan gennemse udvalget af bremsedele, der passer til netop din bils mærke og model, og du kan altid være sikker på, at du får mest værdi for pengene.

Sortere
Tekniske egenskaber
Produktkriterier
Bremseskive for
Bremseskive for
Hvordan vælger man rigtigt?
Få adgang til hjælp til dit valg
TRW
Brake disc set (2) TRW - DF6584

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF6584

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF1812

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF1812

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF1876

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF1876

TRW
Brake disc (per unit) TRW - DF4540S

Brake disc (per unit)
TRW -
Ref.: DF4540S

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF6270

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF6270

TRW
Brake disc (per unit) TRW - DF6297S

Brake disc (per unit)
TRW -
Ref.: DF6297S

TRW
Front brake disc TRW - DF6496S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6496S

TRW
Front brake disc TRW - DF6541S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6541S

TRW
Front brake disc TRW - DF6542S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6542S

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF6546

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF6546

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF6572

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF6572

TRW
Brake disc (per unit) TRW - DF6589S

Brake disc (per unit)
TRW -
Ref.: DF6589S

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF6593

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF6593

TRW
Front brake disc TRW - DF6633S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6633S

TRW
Front brake disc TRW - DF6700S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6700S

TRW
Brake disc set (2) TRW - DF6715

Brake disc set (2)
TRW -
Ref.: DF6715

TRW
Front brake disc TRW - DF6721S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6721S

TRW
Brake disc (per unit) TRW - DF6727S

Brake disc (per unit)
TRW -
Ref.: DF6727S

TRW
Front brake disc TRW - DF6792S

Front brake disc
TRW -
Ref.: DF6792S

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5