Menu Luk
Annuller,
Tilføj min bil Tilføj min bil
!
Vælg din dækstørrelse

Find de rigtige dæk

Stellantis group datterselskab
Betaling i flere afdrag
Mere end 20000 produkt referencer,,
Entrega Gratuita por la compra de dos neumáticos

Dæk mærker

Mest solgte

Mister-Auto gør det muligt for dig at vedligeholde din bil billigt takket være de lave priser på originale reservedele og kvalitetsdele fra anerkendte producenter. Men det er ikke alt, for fra og med i dag tilbyder vi også et bredt udvalg af kvalitetsdæk fra alle de bedste mærker – og dette til discountpriser. Fremadrettet kan du derfor bestille både sommer-, vinter- og helårsdæk, samt dæk til din 4x4, når du handler bilreservedele. Du vælger helt enkelt blot det brand, du synes bedst om, blandt mærker som fx Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Continental og mange flere.

Dækket er en essentiel del på din bil. Det er den eneste overflade på din bil, der har kontakt med underlaget, og det bør derfor gøre det muligt for bilen at accelere, dreje og bremse uanset vejens tilstand, køremåde og vejret. Derfor bør du altid være opmærksom på at din bils dæk fungerer hensigtsmæssigt, så både sikkerhed, køreglæde og brændstofsforbrug bliver så optimal som muligt.

Sommerdæk og Vinterdæk

Sommerdæk anbefales når vejret er moderat. Hvis temperaturen falder til under 7°C, anbefales det, at du skifter til vinterdæk. Sommerdæk har det med at blive stive, når temperaturen falder, hvilket gør det sværere at sikre et ordentligt vejgreb. Vinterdæk giver et bedre greb på kolde, våde og snædækkede underlag, og kan derfor reducere risikoen for ulykker. De har også den fordel, at de bedre kan aflede vand, hvis det skulle regne ubønhørligt. Et køretøj bør have de dæk, der er bedst egnede for årstiden. At blande sommer- og vinterdæk kompromitterer sikkerheden for både føreren og passagererne, og du kan risikere, at køretøjet enten over- eller understyrer.

4x4 Dæk

4x4 og SUVer er køretøjer, der har brug for dæk, der passer til køretøjet og måden, køretøjet bruges på. Der findes tre forskellige typer af dæk til 4x4-køretøjer: dæk, der kan køre på al slags tærren, også kendt som ”off-road”, vejdæk og blandede dæk.

Hvornår bør du skifte dæk?

For at kunne afgøre, hvornår du bør skifte dæk, anbefales det, at du løbende tjekker dine dæks tilstand:

  • Undersøg om dine dæk er slidte: Du bør skifte dine dæk, hvis der er mindre end 3 mm. mønster tilbage (lovkravet er 1,6 mm. mønster).
  • Tjek siderne på dine dæk: Dækkene bør ikke have indikationer på skader, punkteringer, deformationer eller vise tegn på ælde.
832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0