Menu Luk
Annuller,
Tilføj min bil Tilføj min bil
!
Identificer dit køretøj for et valg af kompatible dele
Til og med søndag

Bremseklodser foran

Alt du har brug for at vide om bremseklodser

Bremseklodserne er en vigtig del af dit bremsesystem I bilen. De bliver holdt på plads af bremsekalibre, der skubber dem ned på bremseskiven, for at bringe bilen til standsning, når du trykker på bremsen.

Dit bremsesystems ve og vel er afgørende for din bils sundhed. Det er vigtigt at have styr på korrekt vedligeholdelse af systemets komponenter, især bremseklodserne. Disse dele slides nemlig ned over tid, hvilket reducerer effektiviteten af dine bremser og forårsager muligvis skade på andre dele af dit bremsesystem.

Hos Mister-Auto ved vi, hvor vigtigt det er altid at have din bil køreklar. På baggrund af vores stærke samarbejdsaftaler med vores leverandører, er vi i stand til at tilbyde kvalitetsprodukter til uhørt lave priser – med helt op til 60% i rabat. Dette, kombineret med vores hurtige leveringstid og høje kundeservice, gør, at vi er en af Europas førende, når det kommer til bilreservedele og tilbehør.

Vedligeholdelse og reparation af bremseklodser

Det er vigtigt at være opmærksom på mange dele af bilen, når man tager sig af vedligeholdelsesopgaver, men et godt øje på bremsesystemet er altafgørende – herunder dele af systemet som bremsevæsken og selve bremseklodserne. At tage sig af sine bremseklodser er en af de mest væsentlige ting, du overhovedet kan gøre, for at sikre sikkerhed på vejen. Når du bruger din bil og hele tiden bruger dine bremser, slides bremseklodserne ned, og det begrænser deres evne til at standse bilen korrekt. Selvom både klima og kørevaner påvirker, hvor hurtigt denne proces sker, har vi alle brug for at udskifte dem med tiden. Men hvornår er du nødt til at foretage denne udskiftning, og hvor kan du finde de rette bremseklodser

Hvornår skal jeg udskifte mine bremseklodser?

En god tommelfingerregel er at udskifte bremseklodser hver 15.000-20.000 km. Du skal dog ikke vente indtil denne milepæl, hvis du oplever lyde, vibrationer eller en mærkbar forsinkelse i den tid, det tager at opnå fuldt stop. De fleste bremseklodser er udstyret med noget, der hedder en ”slidindikator". Det er en ordning, der gør det muligt at registrere, når dine bremseklodser er ved at blive slidt ned. Det gør de ved at forårsage en karakteristisk, høj, hvinende lyd, som lader dig vide, at det er tid til at tjekke bremsernes status. Et andet tegn på, at dine bremseklodser skal udskiftes, er riller eller slitage på overfladen af dem. Dine bremseskiver er den del, som dine bremseklodser slår ned på, hvorved bevægelsen af køretøjet standses, og skade på skiverne opstår som regel som følge af skadede bremseklodser. Hvis skiverne også viser slitage, er det sandsynligt, at du er nødt til at erstatte mere end bare dine bremseklodser, men normalt behøver bremseskiverne kun at blive repareret omtrent hver anden gang, klodserne udskiftes.

Tid til en udskiftning

Du vil uundgåeligt være nødt til at udskifte dine bremseklodser engang imellem. Heldigvis kan du gøre det uden at erstatte bremseskiverne, hvis de ikke er blevet beskadigede. Når man går på jagt efter nye bremseklodser til sin bil, er det vigtigt at vælge den bedste kvalitet, man har råd til. Bremserne er fuldstændig afgørende for din køresikkerhed, og det er bedst at investere i kvalitetsdele. Når du køber de nye dele, så husk, at det vil tage et lille stykke tid at ”gå dem til”, og dette bør holdes for øje, når du først afprøver dine frisk-reparerede bremser. Et godt sted at finde bremsedele online er på Mister-Auto, hvor et unikt partnerskab direkte med leverandører og mærker giver os mulighed for at bringe dig de ultimativt bedste dele til de ultimativt laveste priser. Vores katalog byder på mere end 300.000 komponenter, og med vores automatiske søgefunktion kan du nemt og enkelt finde præcis, hvad du har brug for, uanset din bils mærke og model. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din bils registreringsnummer, hvorefter vi finder din bils mærke og model for dig. Det bliver ikke nemmere!

Sortere
Tekniske egenskaber
Produktkriterier
Bremseklodser foran
Bremseklodser foran
Hvordan vælger man rigtigt?
Få adgang til hjælp til dit valg
TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB3332BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB3332BTE

TRW
Front brake pad set TRW - GDB2169

Front brake pad set
TRW -
Ref.: GDB2169

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB3424BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB3424BTE

TRW
Front brake pad set TRW - GDB1031BTE

Front brake pad set
TRW -
Ref.: GDB1031BTE

TRW
Front brake pad set TRW - GDB1279BTE

Front brake pad set
TRW -
Ref.: GDB1279BTE

TRW
Front brake pad set TRW - GDB1297

Front brake pad set
TRW -
Ref.: GDB1297

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1365BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1365BTE

TRW
Front brake pad set TRW - GDB1463BTE

Front brake pad set
TRW -
Ref.: GDB1463BTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1683BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1683BTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1690BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1690BTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1691BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1691BTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1737BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1737BTE

TRW
Front brake pad set TRW - GDB1762DTE

Front brake pad set
TRW -
Ref.: GDB1762DTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1789BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1789BTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1932BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1932BTE

TRW
Front brake pad set (4 pcs) TRW - GDB1940BTE

Front brake pad set (4 pcs)
TRW -
Ref.: GDB1940BTE

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5