Menu Luk
Annuller,
Tilføj min bil Tilføj min bil
!
Brug vælgeren til at finde de relevante snekæder til dit køretøj,

Snekæder til lavpris

Vores snekæde mærker

Gør bilen klar til vinter!

Den første sne er så småt begyndt at falde, og det er derfor vigtigt at gøre bilen vinterklar, for at undgå ubehagelige overraskelser. Hos Mister-Auto finder du et stort udvalg af snekæder til den bedste pris! Hvad enten du har brug for højtydende snekæder eller lavpris snekæder, så har vi hvad du har brug for!

Michelin Easy Grip snekæder

Michelin

Hvis du har brug for den bedste ydeevne under alle vejrforhold, så prøv Michelins nye Easy Grip snekæder! Easy Grip er en overtræks-kæde i kompositmateriale, som giver dig den optimale trækevne. Michelin kæderne er en en sand teknologisk innovation som garantere dig sikkerhed og køreglæde.

König snekæder

König

Stop for ingenting. Lad ikke sneen komme i vejen - og kør sikkert og trygt på snedækkede veje. Königs innovative snekæder er hurtige, intuitive og nemme at passe. König tilbyder det bredeste udvalg af snekæder til personbil med den bedste kombination af brugervenlighed, pålidelighed og ydeevne.

Bölk snekæder

Bölk

Tager du sommetider på ferie i lande med bjerge, og søger du efter snekæder til en overkommelig pris? Så vælg snekæderne fra Bölk: Mister-Autos eget mærke.

Sådan vælger du de rigtige snekæder

Snekæderne er sammensat af metal links som placeres rundt om dækkene. Deres rolle er at styrke vejgrebet i glat føre Kæderne fastgøres på de trækkende hjul, dvs. på forhjulene til trækkraft eller på baghjulene til baghjulstræk..

Du finder nemt snekæderne der passer til din bil, ved at vælge de relevante informationer om dine dæk (højde, bredde og dimensioner)

Ønsker du ikke at investere i snekæder, så er snesokker et godt alternativ (også kaldet sokker til dæk)! Snesokker er den idelle løsning til kortere ture i flade områder med sne. Selvom de er paktiske til ekseptionel brug, så er deres livstid dog kun på ca. 20 km

Forholdsregler ved montering af snekæder

Før du montere dine snekæder

  • For sikkerhed og komfort, prøv at montere dine kæder før afrejse. For at gøre dette skal du placere din bil på et tørt og flad område, hvor du har adgang til lys.
  • Opbevar dem i dit bagagerum eller andet let tilgængeligt sted.

Hvis du skulle få brug for at påføre kæderne

  • Parker din bil væk fra vejkanten (på motorvejen, brug ikke nødsportet, men hold istedet ind på en rasteplads)
  • Udstyr dig med varmt tøj, handsker samt klude. I tilfælde af mørke, udstyr dig også med en lommelygte.

Efter at have monteret dine snekæder

  • Stram dine kæder igen efter et par kilometer.
  • Kør ikke over 50 km i timen, endda mindre i henhold til de enkelte udstyrs fabrikanter vejledning.
  • Undgå at køre på ikke sneklædte overflader. Hvis dette ikke er muligt, undgå da acceleration og hårde opbremsninger.

Efter brug af dine snekæder

  • Gør kædernes levetid længere ved at rengøre dem. De saltede veje er med til at kæderne bliver hurtigere slidte. Vask dem derfor i varmt vand og tør dem godt, før du lægger dem tilbage i deres emballage.

Kvalitetskontrok-labels

TÜV,

TÜV, TÜV-labelen er en garanti for produktion, kvalitet, pålidelighed og sikkeredsstandarter.,

V5117 ÖNORM,

V5117 ÖNORM, V5117 Önormen bestemmer de anvendte normativer og monteringsvejledninger til snekæder, som er egnet til M1 (personbiler samt små varevogne), N1 (køretøjer, som vejer op til 3,5 tons), O1 (trailere med vægt op til 750 kg) og O2 (trailere med vægt op til 3,5 tons) køretøjer. Labelen bestemmer også minimaltrækkrafts-standarten for snekæderne ved korrekt montering.,

Køretøjer hvortil det ikke er muligt at bruge kæder,

Ikke alle nyere biler ikke egnet til brug af snekæder. Med tiden er størrelsen på vores dæk blevet større og større og pladsen rundt hjulene er dermed blevet mindre, hvilket forhindre monteringen af de klassiske snekæder. For at løse dette problem, tilbyder Mister-Auto derfor Thules K-SLIM kæder som er lette at montere på biler som ikke er egnet til brug af kæder ! Thules K-SLIM kæder er kendte og anderkendte af brugere, og værdsat for deres styrke.,
832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0