Menu Luk
Annuller,

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - Vælg mine bildele

Hvad er en returbar autodel?

En del, der kan returneres af producenten: Den købte del er en del, der er renoveret af udstyrsproducenterne i henhold til strenge specifikationer; den er billigere, men lige så pålidelig som en ny del. Depositumbeløbet (X€ TTC) faktureres til dig i tillæg til prisen for den købte del.

Depositummet refunderes, når du returnerer den brugte del. 

 Depositumsprisen refunderes, når du returnerer den brugte del [Returneringen skal ske i emballagen til den nye del, som du har modtaget i din Mister-Auto ordre].

Generatorer, kardanaksler, startere, bremser, injektorer og servostyringspumper kan tilbydes som standardudveksling. Se produktbeskrivelsen på Mister-Auto.com for at kontrollere, om det er en del, der kan returneres.

Kan jeg få hjælp til min bestilling?

Kundtjänst står till ditt förfogande måndag till fredag ​​​​​mellan 10:00 till 16:00.

Medlemmerne af Kundeservice kan give dig oplysninger om de produkter, der er præsenteret på webstedet, og vejlede dig gennem alle trin i din bestilling. Du kan også bestille direkte pr. telefon i fuld sikkerhed.

Tøv ikke med at kontakte os på 69 91 80 38 fra mandag til fredag  fra kl.10:00 til 16:00
(prisen for et lokalt opkald)

Vores eksperter vil hjælpe dig med dine tekniske valg. Hvis du er i tvivl om diagnosen eller metoderne til demontering og genmontering af komplekse dele, anbefaler vi, at du konsulterer en automekaniker, før du bestiller på vores hjemmeside.

Hvad er OEM-koden?

OEM-koden (Original Equipment Manufacturer) er et unikt referencenummer, der svarer til producentens reservedelsnummer for en reservedel.

Denne producentreference findes normalt på emballagen til din gamle reservedel. Det er den kode, du skal angive, når du søger efter en del ved reference.

Hvilke typer af dele kan jeg finde?

Leder du efter det bedste valg af dele? Mister-Auto tilbyder dig et udvalg af over 300.000 reservedele og tilbehør til biler.

Der er produkter fra mere end 90 leverandører. Vi tilbyder de bedste mærker (BOSCH, Valeo, Castrol, SKF, TRW, Monroe, Contitech, Luk, Purflux...). Samt nye originale reservedele fra mere end 50 bilproducenter (Peugeot, Citroën, Renault, Audi, Ford, BMW, Mercedes, Nissan...).

Alle reservedele, der er tilgængelige på Mister-Auto, er godkendte og opfylder de europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Et stort udvalg til konkurrencedygtige priser! Oplev udelukkende på Mister-auto.dk vores udvalg af Bölk reservedele: nye bildele til et strammere budget.

Hvordan afgiver jeg min bestilling online?

Det er nemt at bestille den rigtige bildel til dit køretøj!

Indtast din nummerplade eller vælg i rullemenuerne bilmærke, model og motor i dit køretøj.

Endelig er købsprocessen enkel:

- Læg dine varer i kurven,

- bekræfte din kurv,

- Vælg din leveringsmetode inden for 24 timer eller 48-72 timer,

- Der er flere betalingsmuligheder: kreditkort,  PayPal eller bankoverførsel.


Du kan afgive en ordre ved at logge ind på din kundekonto. Har du ikke en kundekonto? Det er ikke en hindring, du kan bestille som gæst.

Du modtager en e-mail med en bekræftelse af din bestilling og en sporing af din pakke, så snart den er afsendt.

832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0