Menu Luk
Annuller,

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL - Returnering og tilbagebetaling

Hvordan returnerer jeg mit produkt?

Er din vare ikke egnet?  Her er, hvad du kan gøre for at returnere den.

Du kan selv tage initiativ til returneringen via din kundekonto eller kontakte Mister Auto's kundeservice på 69 91 80 38 (mandag til fredag fra 10.00 til 01.00).

Hvis du selv ønsker at tage initiativ til returneringen, kan du gøre det på din kundekonto under "Refusioner" og derefter "Returnering af varer". Vælg derefter den pågældende ordre, og vælg de reservedele, du ønsker.

Hvis du ønsker at returnere dine varer af andre årsager, skal du kontakte vores kundeservice via din kundekonto og indsende din anmodning via vores kontaktformular, før du returnerer varen.

Efter godkendelse af vores kunderådgivere kan du se og udskrive din " returseddel " via din kundekonto. Læg din returseddel i din pakke, og sæt din forsendelsesetiket på pakken. Du bedes aflevere pakken på det postkontor, du vælger.

Vigtig meddelelse :
I tilfælde af returnering anbefaler vi, at du overholder følgende bestemmelser :

Varen skal stadig være ubeskadiget (ubrugt og uden samlingsspor),
Varen skal returneres i den originale emballage (ubrugt, uden etiket og uden lim). Vi er ansvarlige for eventuelle defekter eller andre fejl, der måtte være opstået under transporten.
Den originale emballage, herunder varen, skal lægges i en returpakke med en returseddel. (Sørg for at pakke tunge eller skrøbelige genstande forsvarligt).
I det særlige tilfælde af produkter, der sælges som et sæt, skal du returnere alle produkterne for at være berettiget til en tilbagebetaling. Hvis et eller flere produkter i et sæt mangler, kan selskabet ikke refundere dig pengene.
For din sikkerheds skyld bedes du tage et billede af varen, før du sender den, og gemme det, for at være sikker, hvis pakken får en transportskade på vej til os. 
Når vi har modtaget den returnerede vare, vil du blive refunderet via den betalingsmetode, der blev anvendt på købstidspunktet. 

Hvis du har begået en fejl ved valget af et produkt eller har skiftet mening, fratrækkes returforsendelsesomkostningerne fra din tilbagebetaling (medmindre du valgte Carefree Purchase Guarantee, da du bestilte).

Hvad gør jeg, hvis jeg har den forkerte del?

Gå til dit kundeområde, sektionen ""returnering af dele"".

Sørg for at angive grunden "Jeg har ikke længere brug for de dele, jeg har bestilt" i den formular, der er udleveret under returproceduren.

Under alle omstændigheder kan du returnere din ordre i originalemballagen inden for 30 kalenderdage efter modtagelsen. Denne periode er forlænget til 365 kalenderdage for Bölk- og Bpro-produkter.

Har du hørt om vores Gratis returgaranti? 

Hvis du tilmelder dig pengene tilbage-garantien, kan du nyde godt af disse fordele:

    100 dage til at ændre mening
    100% gratis returforsendelse
    Ro i sindet: Hvis du er i tvivl om, om dine dele er kompatible, kan du nemt returnere dem gratis

Hvordan pakker jeg det produkt, jeg vil returnere?

Sørg for, at du omhyggeligt lægger produktet tilbage i den originale emballage.


Denne emballage skal i sig selv være beskyttet af en anden emballage. Sørg for, at tunge eller skrøbelige dele er godt fastgjort.

For at der kan tages hensyn til din tilbagemelding, er det vigtigt, at

At delen er i perfekt stand (ubrugt, uden spor af samling)

At delen returneres til os i den originale emballage (intakt, ikke mærket eller tapet)

At alle de dele, du returnerer, lægges i en returkasse. Retursedlen skal lægges i kassen. Den forudbetalte etiket skal klæbes på kassen på en tydelig måde, så den er synlig.

Hvis din returnering vedrører et sæt af dele, skal alle dele, der er knyttet til sættet, returneres til ombytning eller tilbagebetaling.

Hvordan returnerer jeg mit depositum og får pengene tilbage?

Depositummet skal returneres til os inden for 30 dage i samme emballage som den nye del, der blev modtaget i din Mister-Auto ordre. 
Efter denne periode kan dit depositum ikke refunderes.

Kontakt din Mister-Auto kundeservice, som så vil tage sig af tilbagebetalingsproceduren: Vi vil give dig en blanket til tilbagebetaling af depositum, som du kan udskrive fra din kundekonto.
Denne skal lægges i returpakken med din forsendelse.
Refusionen af depositummet sker til den bankkonto, der er knyttet til den betalingsmetode, der blev anvendt på tidspunktet for bestillingen, efter modtagelse og kontrol af pakken.

Bemærk også, at materialer, der er blevet skilt ad og/eller beskadiget på kroppen af delen, ikke refunderes.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget den rigtige del?

Gå til dit kundeområde, sektionen ""returnering af dele"".

Sørg for at angive årsagen: "De modtagne dele svarer ikke til min ordre" i den formular, som du får foreslået på din kundekonto.

Du kan returnere din ordre i originalemballagen inden for 30 kalenderdage efter modtagelsen. Denne periode er forlænget til 365 kalenderdage for Bölk og Bpro-produkter. For Mister-Auto er dette et spørgsmål om grundlæggende god opførsel.

Mitkä ovat takaisinmaksun ehdot?

Hvad er betingelserne for tilbagebetaling?

Du vil blive refunderet enten via den betalingsmetode, der blev anvendt på tidspunktet for din bestilling. Hvis du har brugt en kupon, vil den blive genaktiveret.

I tilfælde af en fejl eller hvis du har ændret mening, er det din egen regning at betale transportomkostningerne i forbindelse med returnering af produktet, medmindre du har tegnet Gratis returgaranti.

Din ordre vil blive refunderet i dagene efter den effektive dato for annullering af din ordre eller modtagelse af en ordre, som du returnerer til os.

Hvad skal jeg gøre, hvis min pakke er ufuldstændig?

Du har bestilt flere varer, men har ikke modtaget hele din ordre?

Først og fremmest skal du kontrollere på din kundekonto, om den annoncerede levering er samlet i en enkelt forsendelse eller opdelt i flere pakker. Følg vejviseren: "Min konto"/"Mine ordrer" og vælg derefter den pågældende ordre.

Hvis leveringen er annonceret som en enkelt pakke, skal du sørge for at kontrollere din pakke i nærværelse af buddet, om nødvendigt tage forbehold på følgesedlen og tage billeder af den modtagne pakke, og derefter kontakte Mister-Auto via e-mail via din kundekonto. 
Når vi har undersøgt din klage, kan du blive tilbudt at få det manglende produkt retur eller få pengene tilbage. Under alle omstændigheder vil vores teams underrette dig om afslutningen af undersøgelsen af din klage.

Hvor lang tid tager det at returnere et produkt?

Hvis du har begået en fejl ved valget af et produkt, eller hvis du skifter mening, kan du naturligvis returnere det: du har 30 kalenderdage fra datoen for modtagelsen af din ordre.

Denne periode forlænges til 100 dage, hvis du har tegnet et abonnement på "Gratis returgaranti", og til 365 kalenderdage, hvis det er et Bölk- eller Bpro-produkt.
Du kan returnere et eller flere stykker eller endda hele din ordre.

Får jeg besked, når tilbagebetalingen er udstedt?

Du får besked pr. e-mail, så snart Mister-Auto har udstedt din tilbagebetalingsordre. På grund af forsinkelser mellem bankerne tager det i gennemsnit 5 arbejdsdage, før pengene er tilgængelige på den bankkonto, der er tilknyttet den betalingsmetode, der blev anvendt på tidspunktet for dit køb.

Refusioner efter returnering af en del foretages efter modtagelse og kontrol af pakken. Det tager i gennemsnit ti dage efter modtagelsen af pakken på vores lager, før tilbagebetalingen kan foretages.
I tilfælde af en annullering af en ordre skal du afsætte 2 til 3 dage efter at du har indsendt din anmodning.

Hvad skal jeg gøre, hvis min pakke er beskadiget eller forringet?

Først og fremmest skal du ikke tøve med at konsultere FAQ Hvad er de trin, du skal følge, når du modtager min ordre?

Hvis du får din pakke beskadiget eller ødelagt, skal du tage forbehold, før du accepterer den eller afviser den. Den sendes derefter tilbage til os. Sørg for at give os besked via e-mail via din kundekonto.

Hvis du har accepteret produktet, skal du sørge for at tage billeder af pakken og de(n) modtagne vare(r). Derefter kan du indlede en procedure for at returnere din ordre:

enten via din kundekonto på Mister-Auto.dk

eller via din Mister-Auto kundeservice.

Er dine produkter omfattet af den juridiske garanti for overensstemmelse?

I overensstemmelse med loven er alle de produkter, vi tilbyder til salg, omfattet af den lovbestemte garanti for overensstemmelse og den lovbestemte garanti for skjulte fejl.

I 2 år giver disse garantier dig mulighed for at få et produkt, der ikke er i overensstemmelse med kravene eller defekt, erstattet eller refunderet.

Du kan finde flere oplysninger i vores generelle salgsbetingelser og vilkår for salg.

Hvordan kan jeg spore mine tilbagebetalinger?

Fanen Mine tilbagebetalinger er tilgængelig fra afsnittet "Eftersalgsservice".

Den vises på instrumentbrættet på din kundekonto, så snart der anmodes om en tilbagebetaling.

På denne side kan du holde dig orienteret om status for din tilbagebetaling og downloade din kreditnota.

Hvordan kan jeg spore returneringen af mit produkt?

Hvis du har brugt den forudbetalte etiket, har den returnerede pakke et sporingsnummer, som du kan se på dit transportfirma websted.

Hvis ikke, skal du kontakte det transportfirma, du har valgt, med det sporingsnummer, som de har givet dig på returtidspunktet.

Når du har modtaget din ordre, vises den i "Listen over mine returvarer" på din kundekonto. Du kan derefter følge returproceduren online.

Hvordan du kan drage fordel af fortrydelsesretten

Hvis du ombestemmer dig ved ethvert køb, kan du benytte dig af fortrydelsesretten, også kaldet "pengene tilbage garanti".

Hos Mister-Auto har du 30 dage fra modtagelsen af din vare til at udøve denne ret, og 365 dage for alle Bölk- og Bpro-produkter.
Se, hvordan du returnerer en ordre.

Sørg for at angive årsagen: "Jeg har ikke længere brug for de bestilte dele" i den formular, der findes på din kundekonto.

Hvordan kan jeg drage fordel af "Gratis returgaranti"?

Hvis du har valgt "Gratis returgaranti"-garantien, kan du returnere din del gratis og med fuldstændig ro i sindet, uanset årsagen. 
Hvad er "Gratis returgaranti"?

Garantien "Gratis returgaranti" er en udvidelse af garantien. Den giver dig mulighed for at få produkterne gratis retur i tilfælde af fejl eller hvis du ændrer mening.

En lavprisgaranti, en enkelt pris, der skal vælges på bestillingstidspunktet (den vil blive foreslået dig i indkøbsvognen), uanset beløbet. Der er mange fordele:

100 dage til at ændre mening 
100% gratis returforsendelse
Ro i sindet: Hvis du er i tvivl om, om dine dele er kompatible, kan du nemt og gratis returnere dem. 

Hvordan kan jeg spore udskiftningen af mit produkt?

Du bliver informeret via e-mail, så snart pakken er blevet overtaget af fragtmanden.

Hvis du sender os en vare tilbage, som Mister-Auto har accepteret at erstatte, vil den nye forsendelse først blive foretaget efter modtagelse og kontrol af din oprindelige ordre.

Ombytning af en ordre, der er gået tabt, eller som vi ikke har kunnet tage tilbage, sker inden for 2 til 3 dage. Du vil blive informeret pr. e-mail, så snart denne nye ordre er oprettet, uden at det koster dig noget.

Oplysninger om tilbagebetalingen i henhold til den anvendte betalingsmetode

Betaling med kreditkort 

Refusionsbeløbet vil blive krediteret det kreditkort, der blev brugt til dit køb, inden for 1 til 3 dage. Pengene vil være tilgængelige på din konto inden for 1 til 5 dage, efter at du har modtaget e-mailen med tilbagebetalingsmeddelelsen.

Betaling ved bankoverførsel

Tilbagebetalingsbeløbet vil blive krediteret din bankkonto inden for 3 til 7 dage.

Betaling via Paypal 

Hvis du har betalt via PayPal med dit kreditkort, vil beløbet blive krediteret det kreditkort, der blev brugt til dit køb, for denne tilbagebetaling. Pengene vil være tilgængelige på din konto inden for 1 til 5 dage, efter at du har modtaget e-mailen med tilbagebetalingsmeddelelsen.  Hvis du har betalt med PayPal ved hjælp af din bankkonto og/eller din PayPal-saldo, vil beløbet for denne tilbagebetaling blive krediteret direkte til din PayPal-saldo.

832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0